Zmaga nad Hopsi

Petrol Olimpija je v 3. krogu Lige Nova KBM v Stožicah premagala Hopse iz Polzele z rezultatom 80:75. V sredo ob 18.30 v Stožicah gostimo nemški medi Bayreuth! FIBA Liga prvakov!

Petrol Olimpija je v 3. krogu Lige Nova KBM v Stožicah premagala Hopse iz Polzele z rezultatom 80:75. Ljubljančani so prikazali slabo igro v prvem polčasu in so na glavnem odmoru zaostajali že za štirinajst točk. V drugem delu tekme so Zmaji strnili svoje vrste, naredili preobrat in tekmo na koncu zasluženo zmagali. Pri Petrol Olimpiji je 20 točk dosegel Jordan Morgan, 13 jih je prispeval Devin Oliver in 12 Gregor Hrovat. statistika

Zmaje v sredo, 25.10. ob 18.30 v Stožicah čaka prva domača preizkušnja v FIBA Ligi prvakov. V Ljubljano prihaja nemški medi Bayreuth. Vstopnice za tekmo 3. kroga FIBA Lige prvakov: Petrol Olimpija - medi Bayreuth (v sredo, 25.10. ob 18.30 v Stožice) so že v prodaji preko spleta www.shop.olimpija.com in na prodajnih mestih mojekarte.si. Vstopnice za tekme lahko kupite tudi na Petrolovih bencinskih servisih po Sloveniji.

Gašper Okorn, trener Petrol Olimpije: "V prvem polčasu smo igrali izredno slabo, posledica tega pa je bilo precejšnje število prejetih košev. V drugem polčasu smo z agresivno igro stvari postavili na svoje mesto. Na koncu je zasluženo zmagala boljša ekipa."