Z nakupom nad 20 EUR na Petrolu do vstopnice za tekmo s Cedevito

V sodelovanju z generalnim sponzorjem, podjetjem Petrol, KK Petrol Olimpija Ljubljana pred nedeljskim dvobojem 21. kola Lige ABA s Cedevito pripravlja posebno akcijo.

Z nakupom nad 20 EUR na izbranih bencinskih servisih Petrol v Ljubljani, si lahko vsak navijač zagotovi kupon, ki prinaša dve brezplačni vstopnici za ogled dvoboja 21. kola Lige ABA s Cedevito, ki bo v nedeljo, ob 17.00, v ljubljanski Hali Tivoli.

Akcija bo potekala v petek, 8., in v soboto, 9. marca, na kar treh bencinskih servisih Petrol. Naše hostese lahko najdete:

  • V petek, 8. marca, na bencinskem servisu Petrol na Dunajski cesti 130 (AMZS), med 16.00 in 19.00,
  • V soboto, 9. marca, na bencinskih servisih Petrol na Celovški cesti 226 in na Šmartinski cesti 101, med 10.00 in 12.00.

Ob nakupu nad 20 EUR se ustavite pri hostesi KK Petrol Olimpija Ljubljana, kjer ustrezno izpolnite kupon, ki ga nato pustite pri hostesi. V nedeljo boste na svojo telefonsko številko prejeli SMS s potrditvijo, da vas bo vstopnica za ogled obračuna čakala na blagajni v Hali Tivoli.

Izpolnjen kupon osebi zagotavlja dve brezplačni vstopnici za ogled tekme 21. kola Lige ABA (Petrol Olimpija – Cedevita).