V soboto posneli kadre za videospot

Z Zlatkom in produkcijo NoGravity smo posneli kadre za videospot nove pesmi, ki nastaja.

Najtrofejnejši slovenski košarkarski klub Union Olimpija je pretekli vikend v ljubljanski dvorani Stožice skupaj s slovenskim raperjem Zlatkom in produkcijo NoGravity posnel kadre za videospot nove Zlatkove pesmi Zmajevo Srce, ki je v nastajanju ter bo izšla predvidoma v sredini naslednjega meseca.

Raper Zlatko, ki je velik podpornik športa, predvsem košarke in Olimpije, se je odločil, da posname pesem, ki bo poskušala dodatno motivirati ljubljanske košarkarje in njihove podpornike, da skupaj v prihodnjih tednih samozavestno zakorakajo v končnico slovenske lige, ob tem pa na tribune privabijo čim več navijačev, na košarkarska igrišča pa v pomladi, v katero vstopamo čim več mladih.

Zlatko, ki je bil ob podpori številne ekipe statistov, snemalcev in ostalih, v akciji cel vikend, je  ob tem povedal: "Vsi, ki me poznate, veste, da mi srce bije za šport. Želim si, da bo nov komad Zmajevo Srce navdihnil predvsem mlade, ki jih vedno manj videvam na igriščih, pa naj bodo to nogometna ali košarkarska. V mojem srcu imajo mladi, košarka, Ljubljana in Olimpija posebna mesta, zato sem se odločil, da posnamem komad za njih."

Ob Zlatku so na snemanju videospota sodelovali številni košarkarji vseh selekcij Uniona Olimpije, navijaške skupine Zmajčice, Žabice, eden izmed najboljših slovenskih breakdancerjev B-Boy Naki iz skupine Yugoslavian BBoys, ljubljanski maskoti Flora, Zmajček in lepo število prostovoljcev, ki so pomagali kot statisti.

Na snemanju je večji del sodeloval tudi mladi talentirani košarkar Uniona Olimpije Blaž Mesiček, ki je vidno užival: "Vesel sem, da se je Zlatko povezal s klubom na tak način. Mislim, da bo pesem zelo uspešna, saj gre lepo v uho. Kako bo izgledal videospot, pa se pustim presenetiti. Mislim, da smo vsi dali vse od sebe, da čim bolje predstavimo bistvo in to je, da se morajo mladi vrniti na košarkarska igrišča."

Projekt nastajanja videospota in pesmi so podprli generalni pokrovitelj kluba Pivovarna Union, Restavracija Puccini in Produkcija NoGravity, katerim se vsem lepo zahvaljujemo. Posebna zahvala gre tudi vsem prostovoljcem, statistom in skupinam, ki so sodelovale pri snemanju. Kljub napornemu tekmovalnemu ritmu niso izostali tudi članski košarkarji Uniona Olimpije, v podporo pa so jim bili tudi mlajši klubski kolegi.