V soboto ob 19.00 v Hali Tivoli

Petrol Olimpija bo v soboto, 7.4. ob 19.00 v Hali Tivoli gostila Rogaško, ki v Ljubljano prihaja v okviru 6. kroga Lige Nova KBM za prvaka.

Petrol Olimpija bo v 6. krogu Lige Nova KBM za prvaka v soboto, 7.4. ob 19.00 v Hali Tivoli gostila lanskoletnega finalista Rogaško. Zmaji trenutno zasedajo 1. mesto po odigranih petih tekmah z rezultatom 4 zmag in 1 poraza. Rogaška je na 3. mestu z rezultatom 3 zmag in 2 porazov. Zmaji si želijo ponoviti dobro predstavo, ki so jo pokazali v zadnjem krogu, ko so visoko premagali aktualne pokalne prvake Sixt Primorsko 85:56.

Vstopnice za tekmo 6. kroga Lige Nova KBM za prvaka: Petrol Olimpija - Rogaško (v soboto, 7.4. ob 19.00 v Hali Tivoli) so že v prodaji preko spleta www.shop.olimpija.com in na prodajnih mestih mojekarte.si. Vstopnice za tekme lahko kupite tudi na Petrolovih bencinskih servisih po Sloveniji. Blagajna v Hali Tivoli se odpre uro pred začetkom srečanja.

Zoran Martić, trener Petrola Olimpije: »Tekma z Rogaško v Hali Tivoli je zadnja pred začetkom ritma tekem v Ligi Nova KBM za prvaka, sreda – sobota. Rogaška je bila od nas boljša že dvakrat, zato srečanja ne smemo vzeti z levo roko. Odigrati moramo predvsem zbrano in motivirano. Potrditi moramo dobro predstavo s Sixt Primorsko v prejšnjem krogu.«