V petek s Sixt Primorsko v Stožicah

Petrol Olimpija bo v 5. krogu Lige Nova KBM za prvaka v petek, 30.3. ob 20.00 v Stožicah gostila Sixt Primorsko. Vabljeni na tekmo!

Petrol Olimpija bo v petek, 30.3. ob 20.00 v Stožicah gostila Sixt Primorsko v okviru 5. kroga Lige Nova KBM za prvaka. Ljubljančani bodo poskusili pokazati boljšo predstavo kot v prejšnem krogu, ko so doživeli spodrsljaj proti Heliosu v Domžalah 87:73. Sixt Primorska ima po štirih odigranih tekmah isto število zmag in porazov, kot Petrol Olimpija in si skupaj z novomeško Krko delijo 1. mesto. Sixt Primorska je do sedaj v Ligi za prvaka doživela poraz proti Krki v gosteh 80:76.

Zmaji imajo s Sixt Primorsko še neporavnane račune iz polfinala Pokala SPAR, kjer so v Hali Tivoli slavili slednji. Zagotovo se obeta zanimiv obračun za obiskovalce in gledalce prek televizijskih zaslonov. Srečanje bo v neposrednem prenosu preko Šport TV.

Vstopnice za tekmo 5. kroga Lige Nova KBM za prvaka: Petrol Olimpija - Sixt Primorsko (v petek, 30.3. ob 20.00 v Stožicah) so že v prodaji preko spleta www.shop.olimpija.com in na prodajnih mestih mojekarte.si. Vstopnice za tekme lahko kupite tudi na Petrolovih bencinskih servisih po Sloveniji. Blagajna v Stožicah se odpre uro pred začetkom srečanja.

Zoran Martić, trener Petrola Olimpije: »Srečanje med Petrolom Olimpijo in Sixt Primorsko v Stožicah je zagotovo derbi kroga v Ligi Nova KBM za prvaka. Sixt Primorska je kvaliteten in močan nasprotnik, ki je v dobri strelski formi. Z dobro obrambo bomo poskusili minimalizirati njihov napad.«