SPLETNI PRENOS: Petrol Olimpija mladi gostijo KOŠ Primorsko

V torek ob 20.30 bodo košarkarji Petrol Olimpije mladi začeli z drugim delom 4. SKL. Mladi Zmaji bodo v Stožicah gostili KOŠ Primorsko.

Košarkarji Petrol Olimpije mladi v torek ob 20.30 odpirajo boje v 4. SKL Ligi za prvaka. Na uvodni preizkušnji se bodo v Mali dvorani Stožice pomerili s KOŠ Primorsko, ki v drugi del prvenstva prinaša eno zmago in tri poraze. Mladi Zmaji so iz prvega dela tekmovanja v drugi del s seboj prinesli tri zmage in en poraz.

Tekmo si bo možno v neposrednem spletnem prenosu ogledati na YouTube kanalu Petrol Olimpija Ljubljana.

Žiga Mravljak, glavni trener Petrol Olimpije mladi:
»Pred nami je začetek drugega dela 4. SKL, ki bo dal dokončno odločitev o uvrstitvi v 3. SKL. V zadnjem času imamo ogromno težav s poškodbami, kar onemogoča normalen trenažni proces, hkrati pa povzroča večjo obremenitev za fante, ki igrajo več tekem tedensko. Na tekmo s KOŠ Primorsko smo pripravljeni, kot na vsako drugo. Predvsem bo odločal energijski vložek fantov in disciplina v igri v obrambi. Hkrati želim v imenu celotne ekipe Blažu Janežiču čim hitrejši povratek na igrišče po težki poškodbi kolena. Znašel se je pred morda najtežjo preizkušnjo v življenju, vendar verjamem, da je Blaž pravi borec, in da bo tudi tokrat uspel in že kmalu zoper kazal odlične predstave na igrišču.«

4. SKL, 1. KOLO LIGE ZA PRVAKA

Mala dvorana Stožice (Ljubljana), torek, 5. marec, ob 20.30:
PETROL OLIMPIJA MLADI – KOŠ PRIMORSKA (spletni prenos na YouTube kanalu Petrol Olimpija Ljubljana)

LESTVICA:

M

Ekipa

T

Z

P

1.

Cerknica

5

4

1

9

2.

Dravograd

5

3

2

8

3.

Olimpija mladi

4

3

1

7

4.

Ivančna Gorica

5

2

3

7

5.

Prebold

5

1

4

6

6.

KOŠ Primorska

4

1

3

5

Video