Sezonske vstopnice že na voljo!

Košarkarski klub Petrol Olimpija je začel s prodajo sezonskih vstopnic za ogled domačih tekem aktualnih državnih prvakov v sezoni 2018/19. Sezonske vstopnice si lahko vsi košarkarski navdušenci zagotovijo po posebni akcijski ceni!

Posebna akcija prodaje vstopnic vključuje PREMIUM vstopnice, PREMIUM vstopnice za dijake, študente, upokojence in brezposelne ter vstopnice v 1. kategoriji in vstopnice v 1. kategoriji za dijake, študente, upokojence in brezposelne. Hkrati je posebna novost pred začetkom sezone 2018/19 otroška sezonska vstopnica, ki je po vseh delih dvorane na voljo po enotni ceni.

Z nakupom sezonske vstopnice vsak kupec postane tudi član/članica kluba Moja Petrol Olimpija, ki omogoča številne klubske in druge ugodnosti, hkrati pa bo vsak navijač prejel poseben navijaški paket.

NAKUP SEZONSKIH VSTOPNIC

V sezoni 2018/19 bodo košarkarji Petrol Olimpije zaigrali na štirih frontah – Ligi Nova KBM, Pokalu Spar, Ligi ABA, ter Fibini Ligi prvakov. Pred Zmaji so prav zagotovo izredno napeti obračuni, podoba ekipe pa bo nekoliko prenovljena v primerjavi z minulo sezono.

Z dodatkom Luke Šamanića in Marka Simonovića, ima Petrol Olimpija skupaj z Issufom Sanonom trojico izredno talentiranih mladih košarkarjev, ki zagotavljajo, da se ljubljanski klub znova spreminja v enega izmed najboljših razvojnih centrov za mlade igralce v Evropi. Dres Zmajev bo po nekaj sezonah igranja v drugih klubih oblekel tudi slovenski reprezentant Miha Lapornik, ki bo prav zagotovo eden izmed glavnih vodij ekipe na parketu in izven njega.

Lov na nove uspehe v vseh štirih tekmovanjih, v katerih bodo Ljubljančani nastopali, bo zelo zanimiv, vsi košarkarji pa si želijo, da navijači na tribunah pokažejo, da se po njihovih žilah pretaka #ZelenaKri.

Več o sezonskih vstopnicah za sezono 2018/19 si lahko preberete TUKAJ, več o klubu Moja Petrol Olimpija pa TUKAJ. Za dodatne informacije se lahko navijači kadarkoli obrnejo na elektronsko pošto vstopnice@petrol.olimpija.com ali telefonsko številko +386 [0] 31 810 921 [pisarna KK Petrol Olimpija Ljubljana].

NAKUP SEZONSKIH VSTOPNIC

CENIK AKCIJSKE PONUDBE SEZONSKIH VSTOPNIC ZA OGLED DOMAČIH TEKEM KK PETROL OLIMPIJA LJUBLJANA V SEZONI 2018/19:

SEZONSKA VSTOPNICA

CENA

Premium

185 EUR

Premium (dijaki, študenti, upokojenci, brezposelni)

154 EUR

Premium (do 14. leta)

56 EUR

1. kategorija

148 EUR

1. kategorija (dijaki, študenti, upokojenci, brezposelni)

113 EUR

1. kategorija (do 14. leta)

56 EUR

2. kategorija (do 14. leta)

56 EUR