V novo sezono s plesno skupino Green Ladies!

V novo tekmovalno sezono bo Petrol Olimpija vstopila tudi z novo plesno skupino. Na parketu bodo vse navijače na domačih tekmah navduševale Green Ladies!

Dekleta plesne skupine Ladies že 17 let navdušujejo na različnih športnih in družabnih dogodkih. Športni navdušenci so jih lahko zasledili na veliko košarkarskih tekmah, zdaj pa bodo plesalke postale najbolj atraktivna popestritev med odmori na domačih tekmah Petrol Olimpije.

Ob luči sodelovanja s sedemnajstkratnimi državnimi prvaki, so svoje ime obarvale zeleno – na tekmah Petrol Olimpije bodo tako nastopale pod imenom Green Ladies!

Pred začetkom tekmovalne sezone 2018/19 plesna skupina Green Ladies v svoje vrste vabi nove članice plesne skupine, ki verjamejo, da se po njihovih žilah pretaka #ZelenaKri, in so pripravljena s plesnimi nastopi na košarkarskih tekmah spodbujati Zmaje do novih uspehov. Na sprejem novih plesalk so vabljena vsa dekleta, starejša od 16 let, zaželena pa je velika ljubezen do plesa in plesno predznanje.

Dekletom in njihovim dogodivščinam ob in na parketu boste lahko sledili tudi preko novega Green Ladies Facebook in Instagram profila.

Več informacij lahko vsa dekleta, ki se želijo pridružiti plesni skupini Green Ladies, izvedo preko elektronskega naslova sani@ladiesdance.si.

Sprejem novih plesalk bo potekal:

13. september 2018: 18.00-20.00: Dvorana KRN (Fakulteta za šport) – Predstavitev skupine, obveznosti in načina dela; uvodni trening; demonstracija.
14. september 2018: 18.00-20.00: Plesna dvorana Gimnazije Bežigrad – Trening in učenje koreografije.
15. september 2018: 18.00-20.00: Dvorana KRN (Fakulteta za šport) – Trening in učenje koreografije.
17. september 2018: 16.30-18.00: Plesna dvorana Gimnazije Bežigrad – Finalni izbor

Dekleta, se vidimo na parketu!