Poraz z Zlatorogom 88:82

Petrol Olimpija je v 4. krogu Lige Nova KBM izgubila v Laškem z Zlatorogom 88:82.

Petrol Olimpija je v 4. krogu Lige Nova KBM zabeležila prvi poraz v tem tekmovanju. Zmaji so na gostovanju v Laškem izgubili z Zlatorogom z rezultatom 88:82. Ljubljančani so dobro odprli tekmo in vodili že z dvomestno prednostjo, a se je domačin že ob polčasu približal in rezultat je bil na glavnem odmoru poravnan na 42:42. V nadaljevanju tekme so vseskozi vodili domači in ob koncu zasluženo slavili zmago. V nedeljo, 29.10. ob 19.00 bodo Zmaji v Hali Tivoli gostili črnogorsko Budućnost na tekmi 6. kroga Lige ABA.

Vstopnice za tekmo 6. kroga Lige ABA: Petrol Olimpija - Budućnost VOLI (v nedeljo, 29.10. ob 19.00 v Hali Tivoli) so že v prodaji preko spleta www.shop.olimpija.com in na prodajnih mestih mojekarte.si. Vstopnice za tekme lahko kupite tudi na Petrolovih bencinskih servisih po Sloveniji. Blagajna v Hali Tivoli se odpre uro pred začetkom srečanja.

Aleš Pipan, trener Zlatoroga Laško: "Čestitam fantom za borbenost. Danes so dali vse od sebe in so si to zmago zaslužili. Naša igra še vedno niha in imamo še ogromno rezerve. Nocoj so fantje pokazali, da imajo karakter in igrajo zbrano, ko je to najbolj potrebno. Dokazali so, da lahko parirajo boljšim ekipam."

Gašper Okorn, trener Petrol Olimpije: "Čestitke Zlatorogu za povsem zasluženo zmago."