Petrol Olimpija - Crvena zvezda 73:82

Petrol Olimpija je v 3. krogu Lige ABA v Hali Tivoli morala priznati premoč Crveni Zvezdi, ki je na koncu slavila z rezultatom 82:73.

Petrol Olimpija je na tekmi 3. kroga Lige ABA v Hali Tivoli izgubila proti Crveni Zvezdi 82:73. Ljubljančani so odigrali dobro tekmo, ampak sama predstava ni bila dovolj za zmago nad evroligaško zasedbo Crvene Zvezde. statistika

VIDEO HIGHLIGHTS

NOVINARSKA KONFERENCA PO TEKMI

Dušan Alimpijević, trener Crvene Zvezde: "Preveč smo se sprostili na začetku. Dobili smo preveč točk v obrambi v prvi četrtini. Petrol Olimpija je odigrala dobro tekmo, mislim, da bodo dobili veliko srečanj na domačem parketu. Nikomur ne bo lahko v Ljubljani. Imamo določene težave s poškodbami, ampak tekmo smo nekako uspeli dobiti."

Ognjen Dobrić, igralec Crvene Zvezde: "Vedeli smo, da bo težka tekma. Petrol Olimpija dobro igra na domačem parketu. Imeli smo vzpone in padce tekom srečanja, ampak na koncu nam je uspelo priti do zmage."

Talor Battle, igralec Petrol Olimpije: "Mislim, da smo odigrali odlično prvo četrtino. V nadaljevanju smo naredili nekaj napak in Crvena zvezda se je vrnila v igro. Odigrali smo slabo tretjo četrtino, imeli smo nekaj lepih priložnosti, ampak žoga ni šla skozi obroč. Imeli smo svojo priložnost za zmago, ki pa je nismo izkoristili."

Gašper Okorn, trener Petrol Olimpije: "Čestitke mojim fantom za pošteno borbo. Mislim, da smo tekmo odprli nad pričakovanji. Prepričan sem bil po zadnji tekmi, da z njimi lahko igramo enakovredno v Hali Tivoli. Nimamo izkušenj, da bi znali pravilno reagirati na določene stvari. Mislim, da smo tretjo četrtino dobro odprli, ampak potem izgubili nekaj žog in Zvezdi dovolili, da se rezultatsko oddalji. Imeli smo priložnost nekaj minut pred koncem, ampak smo zgrešili odprte mete s katerimi bi se lahko rešili."

Video