Šentjur v Hali Tivoli

Petrol Olimpija bo jutri, v sredo, 18.4. ob 17.00 v Hali Tivoli gostila Šentjur v okviru 9. kroga Lige Nova KBM za prvaka.

Petrol Olimpija bo v 9. krogu Lige Nova KBM za prvaka v Hali Tivoli gostila Šentjur. Tekma je na sporedu v sredo, 18.4. ob 17.00. Ljubljančani bodo naredili vse, da zabeležijo novo zmago, ki jih bi obdržala na vrhu lestvice (6 zmag in 2 porazov). Šentjur je po osmih krogih na trenutno 7. mestu v Ligi za prvaka z rezultatom 2 zmag in 6 porazov.  

Vstopnice za tekmo 9. kroga Lige Nova KBM za prvaka: Petrol Olimpija - Šentjur (v sredo, 18.4. ob 17.00 v Hali Tivoli) so že v prodaji preko spleta www.shop.olimpija.com in na prodajnih mestih mojekarte.si. Vstopnice za tekme lahko kupite tudi na Petrolovih bencinskih servisih po Sloveniji. Blagajna v Hali Tivoli se odpre uro pred začetkom srečanja.

Zoran Martić, trener Petrola Olimpije: "Šentjur je v drugem delu sezone pokazal, da zna tudi proti boljšim ekipam odigrati dobre tekme. Srečanje moramo odigrati zbrano in ponoviti dobre zadeve, ki smo jih prikazali na tekmi proti Iliriji."

Jakša Vulić, trener Šentjurja: "Čaka nas tekma proti vodili ekipi Lige Nova KBM, ki je po mojem mnenju tudi prvi favorit državnega prvenstva. Smo v ritmu dveh tekem na teden, ki je za naše moštvo zelo zahteven, saj pravega časa za regeneracijo ni. Ne dvomim, da bodo moji košarkarji tudi tokrat deli vse od sebe. Če želimo biti enakopraven nasprotnik, moramo kontrolirati napadalno igro Ljubljančanov in skok v napadu."