Druga tekma finala v Novem mestu

Petrol Olimpijo v torek, 22.5. ob 18.00 v Novem mestu čaka 2. tekma velikega finala Lige Nova KBM. Srečanje bo v prenosu na RTV Slovenija 2.

Petrol Olimpijo, ki je z odliko opravila s prvim preizkusom v velikem finalu državnega prvenstva v košarki (zmaga nad Krko 90:69 v Stožicah), čaka v torek, 22.5. ob 18.00 v Novem mestu 2. tekma. Ljubljančani v finalni seriji, kjer se igra na tri dobljene tekme, vodijo z rezultatom 1:0.

Srečanje v Novem mestu bo v neposrednem prenosu na RTV Slovenija 2 in Šport TV.

KK Petrol Olimpija Ljubljana organizira BREZPLAČNO gostovanje za navijače na 2. finalno tekmo. Prevozni partner košarkarskega kluba Petrol Olimpija je podjetje Nomago d.o.o. Vsi navijači Olimpije ste vabljeni, da se prijavite preko elektronskega naslova: moja@petrol.olimpija.com (v vsebino napišite svoje ime, priimek, naslov, e-mail in telefonska številka). Odhod navijaškega avtobusa bo iz garaže P5 v Stožicah v torek, 22.5. ob 16.30. Prijave potekajo do torka, 22.5. do 12.00 ure oziroma do zapolnitve mest. Brezplačni aranžma zajema prevoz Ljubljana – Novo mesto – Ljubljana in vstopnico za tekmo. Vsi uspešno prijavljeni bodo pred odhodom dobili povratno elektronsko sporočilo. Vsi v Novo mesto! Vsi za Olimpijo!

Zoran Martić, trener Petrola Olimpije: »Pred drugim srečanjem velikega finala državnega prvenstva v Novem mestu nas ne sme zanesti, da smo na prvem srečanju v Stožicah slavili zmago z visoko prednostjo. Vodimo zgolj z rezultatom 1:0 v finalni seriji in nič ni še odločeno. Zavedati se moramo, da bo Krka v domači dvorani naredila vse, da rezultat v seriji izenači. Pripravljeni moramo biti na zelo čvrsto tekmo.«