Bolj čvrsti v Novem mestu

Petrol Olimpija bo v nedeljo, 27.5. ob 20.00 v Novem mestu igrala četrto tekmo velikega finala. Krka vodi 2:1 v zmagah in ima zaključno tekmo.

Petrol Olimpija bo jutri, v nedeljo, 27.5. ob 20.00 gostovala v Novem mestu na 4. tekmi velikega finala. Krka, ki vodi v finalni seriji 2:1, ima priložnost, da slavi naslov državnega prvaka v domači dvorani. Ljubljančani bodo naredili vse, da tekmo zmagajo in finalno serijo zaključijo v torek v Ljubljani. Zanimivo srečanje v Novem mestu bo v neposrednem prenosu na RTV Slovenija 2 in Šport TV.

KK Petrol Olimpija Ljubljana organizira BREZPLAČNO gostovanje za navijače na 4. finalno tekmo, ki bo v nedeljo, 27.5. ob 20.00 v Novem mestu. Prevozni partner košarkarskega kluba Petrol Olimpija je podjetje Nomago d.o.o. Vsi navijači Olimpije ste vabljeni, da se prijavite preko elektronskega naslova: moja@petrol.olimpija.com (v vsebino napišite svoje ime, priimek, naslov, e-mail in telefonska številka). Odhod navijaškega avtobusa bo iz garaže P5 v Stožicah v nedeljo, 27.5. ob 18.00. Prijave potekajo do nedelje, 27.5. do 12.00 ure oziroma do zapolnitve mest. Brezplačni aranžma zajema prevoz Ljubljana – Novo mesto – Ljubljana in vstopnico za tekmo. Vsi uspešno prijavljeni bodo pred odhodom dobili povratno elektronsko sporočilo.

Vsi v Novo mesto! Vsi za Olimpijo!

Zoran Martić, trener Petrola Olimpije: »Ni še konec finalne serije. Četrto srečanje v Novem mestu moramo začeti drugače kot zadnje v Ljubljani. Predvsem moramo odigrati bolj agresivno in čvrsto.«