Zadnja tekma rednega dela EuroCupa v Stožicah!

Union Olimpijo jutri, v sredo, 9.12. ob 19.00 v Stožicah čaka mogoče celo odločilna tekma za preboj v drugi krog EuroCupa (LAST32).

Union Olimpijo jutri, v sredo, 9.12. ob 19.00 v Stožicah čaka mogoče celo odločilna tekma za preboj v drugi krog EuroCupa (LAST32). Ljubljančani se bodo na zadnji tekmi rednega dela EuroCupa zoperstavili baskovskemu Bilbau, ki ga je v zadnjem času okrepil bivši Zmaj Mirza Begić.

Vsem obiskovalcem tekme pripravljamo zanimivo dogajanje ob parketu, saj se bodo predstavile vse generacije Zmajčic. Telekom Slovenije bo v zelenem ringu dvorane Stožice najmlajšim pripravil zanimivo igro, vsi pa se boste lahko navijaško poslikali v Imperija make-up kotičku.

Kdor želi do brezplačne vstopnice za naslednjo tekmo v Stožicah se lahko v času sredine tekme slika v Epson foto kotičku, fotografije bomo objavili na našem Facebooku, tam se boste lahko »potagali« in najboljše bomo nagradili.

Med polčasom bo izžrebanec lahko sodeloval v nagradni igri Triglav met s sredine za 5000 EUR, pred tekmo pa bomo pozdravili Unionovega kavč selektorja.

Na zanimivem srečanju boste lahko deležni tudi brezplačnih sladkih Haribo in slanih San Carlo prigrizkov! Predstavili se nam bodo tudi najmlajši udeleženci KŠ Union Olimpija.

Ne pozabite, tekma ima tudi dobrodelni pomen, saj bomo zbirali igrače, sladkarije in šolske potrebščine za otroke iz socialno šibkejših družin v okviru projekta Narišimo nasmeh na obrazih otrok, ki ga klub že tretje leto zapored organizira skupaj z Društvom Kameleon. Prinesenih igrač ni potrebno zavijati, samo odložite jih v označene zbirne košare v zelenem hodniku dvorane Stožice v času tekme.

OBVESTILO: Zaradi morebitne gneče pred blagajno v Stožicah, vas vabimo, da se na tekmo odpravite nekoliko prej kot ponavadi. Blagajna pred dvorano se odpre ob 17.00

Vljudno vabljeni v Stožice! Skupaj pokažimo veliko Zmajevo Srce!

Video