Čas je za Zmaje!

Brezplačni čips San Carlo, Triglav met s sredine, Unionov kavč selektor, make-up in foto kotiček, obisk hokejistov in nogometašev...

Jutri, v četrtek, 1.10. ob 17.00 bo izjemno pestro v Stožicah, saj nas čaka prva tekma sezone! V Ljubljano v okviru Lige ABA prihaja makedonski MZT Skopje, ki ga vodi bivši trener Zmajev Aleš Pipan, za vas pa smo pripravili marsikatero zanimivost tudi izven parketa! Vsi obiskovalci tekme bodo ob vhodu v dvorano prejeli darilce – čips San Carlo!

Na tekmi boste lahko sodelovali v nagradni igri Triglav met s sredine, kjer boste lahko z veliko sreče in malo znanja prišli do 5000 €! Pogoj za sodelovanje v žrebu za nagradno igro Triglav met s sredine je kupljena vstopnica in izpolnjena prijavnica, ki jo dobite pred začetkom tekme pri naših hostesah v zelenem hodniku.

Izmed vseh zvestih sezoncev in kupcev paketov vstopnic smo že izžrebali prvega Unionovega kavč selektorja, ki bo tekmo spremljal na Unionovem fotelju v prvi vrsti! Selektorja in prijatelja bodo stregle mične gospodične, na voljo pa bo imel tudi čips in pijačo Pivovarne Union! Na tekmi pokaži kupljeno vstopnico in izpolni prijavnico pri Unionovih hostesah, pa mogoče na slavni fotelj sedeš tudi ti!

Na tribunah bomo skupaj pozdravili predstavnike HDD in NK Olimpija Ljubljana, med odmori se nam obetajo nastopi Zmajčic, za vse obiskovalce pa smo pripravili tudi make-up kotiček in foto-natečaj! Slike foto-natečaja bomo objavili na naši Facebook strani, kjer se boste lahko »pofočkali« in prejeli brezplačno vstopnico za prihodnjo tekmo v Stožicah!

Vstopnice so že v prodaji na vseh prodajnih mestih Eventima po Sloveniji in preko spletne strani www.eventim.si. Vstopnice bo mogoče kupiti tudi na blagajni pred dvorano Stožice, ki se odpre 2 uri pred začetkom srečanja. 

Opozorilo: Vse obiskovalce naprošamo, da zaradi morebitne gneče pri prevzemanju sezonskih in paketnih kartic na blagajni pred dvorano Stožice, na tekmo pridejo nekoliko prej kot je v navadi. V Stožicah uvajamo tudi vstop s pomočjo elektronskih čitalcev vstopnic, zato prosimo, da ste pozorni in, da vstopnic ne mečete stran ob vstopu v dvorano.