V torek ob 19.00 v Stožicah gostimo JSF Nanterre

Union Olimpijo jutri, v torek, 24.11. ob 19.00 v Stožicah čaka tekma EuroCupa vs JSF Nanterre. Vabljeni!

Union Olimpija bo 7. krogu EuroCupa v Stožicah gostila francoski JSF Nanterre. Ljubljančani bodo tekmo odigrali v torek, 24.11. ob 19.00.

Zmaji se pred tekmo ubadajo s poškodbami. Manjkala bosta kapetan Saša Zagorac (težave s kolenom) in Zack Wright, ki ima še vedno bolečine v hrbtnih mišicah. V ekipo se po poškodbi komolca vrača Blaž Mahkovic. Nekaj težav z bolečino v hrbtu ima tudi center Ronalds Zakis

Vstopnice za srečanje so že v prodaji preko prodajnega sistema Eventim. Blagajna v Stožicah se odpre dve uri pred začetkom tekme!

V okviru klubskega družbeno odgovornega projekta Zmajevo Srce bomo v Stožicah gostili košarkarje in košarkarice Specialne Olimpijade Slovenije.

Zvesti pokrovitelji kluba za vse obiskovalce pripravljajo nagradni igri Triglav met s sredine za 5000 EUR in Unionov kavč selektor. Vsi navijači boste deležni tudi gratis porcij slastnega čipsa San Carlo. Z nami bodo tudi Zmajčice in plesna skupina M Dance!

Vabljeni na tekmo! 

VIDEO - Trener Potočnik
VIDEO - Gregor Hrovat

Gašper Potočnik, trener Uniona Olimpije: "Razmišljamo predvsem o tem, da popravimo našo igro. Predvsem osnovne stvari. Zanima nas kako se bomo sestavili za tekmo, saj imamo velike težave s poškodbami. Pojavila se je še kakšna dodatna, glede na prejšnjo srečanje. JSF Nanterre je dobra ekipa, ki goji ameriški, francoski način igre. Igrajo zelo hitro, zato moramo predvsem poskušati omejiti njihove fizične sposobnosti. Vzpostaviti moramo igro, ki bo bolj ustrezala nam, nekoliko bolj počasno in taktično. Zelo podobno kot na vsaki tekmi EuroCupa."

Gregor Hrovat, igralec Uniona Olimpije: "Po seriji slabših rezultatov, mislim, da smo dovolj motivirani, da prekinemo to serijo in, da stopimo iz te negative ter, da končno zmagamo. Upamo na boljše čase. Igrajo hitro in agresivno, moramo zaustaviti njihov protinapad. Obramba bo odločila srečanje."

Video