V nedeljo ob 17.00 vabljeni v Stožice

Union Olimpija bo v nedeljo, 18.12. ob 17.00 v Stožicah gostila srbski Mega Leks v 14. krogu Lige ABA. Vabljeni na zadnjo domačo tekmo v koledarskem letu 2016!

Union Olimpijo v nedeljo, 18.12. ob 17.00 v Stožicah čaka še zadnja domača tekma v koledarskem letu 2016. V Ljubljano v okviru 14. kroga Lige ABA prihaja srbski Mega Leks. Ljubljančani si želijo zmage, ki bi jih obdržala oziroma še bolj približala zgornjemu delu lestvice Lige ABA. Mega Leks za Zmaji zaostaja zgolj eno zmago (4-9) v izjemno izenačeni konkurenci Lige ABA.

Nakup vstopnic za Ligo ABA lahko opravite preko naše spletne strani union.olimpija.com ali preko mojekarte.si oz. na prodajnih mestih prodajne mreže mojekarte.si.

Naj spomnimo, da v nedeljo, 18.12. na tekmi Lige ABA zaključujemo dobrodelno zbiralno akcijo v sodelovanju z ZPM Ljubljana Moste-Polje. Še na nedeljsko tekmo lahko prinesete hrano z daljšim rokom uporabe, igrače, družabne igre, šolske potrebščine in vse kar mislite, da lahko pride prav družinam in otrokom, ki si teh stvari ne morejo privoščiti. Pridi na tekmo, sodeluj pri dobrodelnosti in pokaži Zmajevo Srce!

Gašper Okorn, trener Uniona Olimpije: "Proti Mega Leksu moramo odigrati predvsem bolj zbrano kot na naši zadnji tekmi proti Rogaški v slovenskem prvenstvu. Tekmo moramo začeti bolj odločno. Strniti moramo vrste in narediti vse, da srečanje zmagamo. Razmišljamo le v to smer. Ne glede na to, da je Mega Leks na lestvici Lige ABA za nami, nas je na prvem srečanju ugnala za točko, zato moramo imeti še večji motiv, da se jim oddolžimo. Mega Leks je izjemno neugoden in specifičen nasprotnik. Na nas je, da se borimo in po 40 minutah borbe, srečanje dobimo. Verjamem v svoje igralce in vem, da bodo dali svoj maksimum, da dosežemo dragoceno zmago. Odločila bo predvsem obramba in skok."

Brandon Jefferson, igralec Uniona Olimpije: "Verjamem, da bomo odigrali boljše kot na naši zadnji tekmi. Želimo si zmage pred domačo publiko, saj bi nam resnično veliko pomenila. Spomnimo se zadnjega srečanja z Mega Leksom in se zavedamo, da nas čaka težka naloga. Nasprotnika spoštujemo, ampak se ga ne bojimo."