V Hali Tivoli gostimo Rogaško

Union Olimpijo jutri, v sredo, 15.3. ob 20.00 v Hali Tivoli čaka tekma 22. kroga Lige Nova KBM. V Ljubljano prihaja Rogaška.

Ljubljanska Union Olimpija bo v sredo, 15.3. ob 20.00 v Hali Tivoli v okviru zadnjega 22. kroga Lige Nova KBM gostila Rogaško. Union Olimpija ima ob morebitni zmagi še vedno možnosti za prvo mesto po rednem delu Lige Nova KBM. Ljubljančani so v Ligi Nova KBM neporaženi že od decembra. Rogaška je na petem mestu prvenstvene lestvice z dvanajstimi zmagami in devetimi porazi. V prejšnjem kolu so na domačem parketu izgubili po podaljšku proti ekipi Šenčurja Gorenjske gradbene družbe (82:84). Na tej tekmi, ki si jo boste lahko ogledali tudi v spletnem prenosu, se med polčasom obeta zabavna nagradna igra, ki jo KZS pripravlja v sodelovanju z generalnim sponzorjem lige, banko Nova KBM.

Nakup vstopnic za tekmo Lige Nova KBM lahko opravite preko naše spletne strani union.olimpija.com ali preko mojekarte.si oz. na prodajnih mestih prodajne mreže mojekarte.si. Blagajna pred Halo Tivoli se odpre ob 19.00. Vabljeni!