V Beogradu pokazati dobro igro

Union Olimpijo jutri, v soboto, 5.12. ob 19.00 v Beogradu čaka tekma proti Partizanu.

Union Olimpija je direktno iz Nemčije odpotovala v Srbijo, kjer jo v soboto, 5.12. ob 19.00 čaka tekma 13. kroga Lige ABA proti beograjskemu Partizanu. Ljubljančani  v zadnjih desetih dneh kažejo dobre predstave, saj so nanizali kar tri zaporedne zmage (Nanterre, Metalac, Bonn). Zmaji imajo po 12 odigranih krogih v Ligi ABA razmerje 5 zmag in 7 porazov, medtem, ko Partizan zaostaja za eno zmago. Zdravstveno stanje v taboru Uniona Olimpije ostaja nespremenjeno. V Beograd zaradi poškodbe rame zagotovo ne potuje Mitja Nikolić. Ljubljančani bodo imeli v Beogradu tudi pomoč svojih privržencev, saj se jutri zjutraj na tekmo odpravlja avtobus kupcev članstva Moja Union Olimpija

Gašper Potočnik, trener Uniona Olimpije: "Gre za pomembno gostovanje. Zavedamo se kaj nam lahko prinese uspeh na tem izjemno težkem gostovanju v Beogradu. Razen Krke, nihče v letošnji sezoni še ni slavil proti Partizanu v Pionirju. Želimo si, da nadaljujemo niz dobrih predstav, kaj pa nam bo to prineslo na koncu tekme, bomo pa videli."

Miha Lapornik, igralec Uniona Olimpije: "Partizan je na domačem parketu zagotovo favorit. V Beograd odhajamo s svojo računico in brez bele zastave. Naredili bomo vse v naši moči, da odigramo čim boljšo tekmo. Želimo si nadaljevati z dobrimi predstavami."