Turistična agencija Kompas novi partner kluba

Turistična agencija Kompas d.d. in najuspešnejši slovenski košarkarski kolektiv Union Olimpija sta sklenila sodelovanje za sezono 2015/16.

Turistična agencija Kompas d.d. in najuspešnejši slovenski košarkarski kolektiv Union Olimpija sta sklenila sodelovanje za sezono 2015/16. Kompas bo košarkarjem Uniona Olimpije pomagal s sponzorskim doprinosom, oba partnerja pa bosta sinergije iskala na področju organizacije potovanj in spodbujanja navijaških aktivnosti doma in v tujini.

Že lani smo skupino navijačev, članov kluba Moja Union Olimpija skupaj pospremili na gostovanje v Banja Luko, letos pa izlet ponovili z obiskom Beograda in tekme s Partizanom.

Pri Kompasu se zavedamo družbene odgovornosti in z veseljem spodbujamo uspešne slovenske reprezentance, klube in posameznike. Košarkarji Uniona Olimpije že dolga leta uspešno zastopajo Slovenijo na mednarodni ravni in predstavljajo eno močnejših športnih blagovnih znamk pri nas.

Kompas poleg sodelovanja s športniki, organizira tudi oglede največjih športnih dogodkov in tekem. V letu 2015 smo poskrbeli, da so bili navijači del uspešne odbojkarske pravljice, ko je Slovenija na evropskem prvenstvu osvojila srebrno odličje. V Zagrebu smo na Eurobasketu stiskali pesti za slovensko košarkarsko reprezentanco. V letu 2016 bomo navijače odpeljali na Evropsko prvenstvo v rokometu, Svetovno prvenstvo v hokeju in Olimpijske igre v Braziliji, prek Kompasa bo možno kupiti tudi vstopnice za Svetovni pokal v teku na smučeh v Planici in za finale Svetovnega pokala v smučarskih poletih, ki bodo prav tako v Planici.