Tokrat s Krko v Ligi ABA

Union Olimpija bo v 15. krogu Lige ABA v torek, 27.12. ob 18.00 gostovala v Novem mestu pri Krki.

Union Olimpijo v torek, 27.12. ob 18.00 v Novem mestu čaka druga zaporedna tekma s Krko, skupaj že četrta v tej sezoni. Tokrat bo srečanje štelo za 15. krog Lige ABA, kjer Zmaji lovijo zgornji del lestvice (6-8). Igralci in trenerski štab Uniona Olimpije bodo naredili vse, da popravijo vtis in prikažejo boljšo predstavo ter se poskušajo v Ljubljano vrniti z zmago.  

Gašper Okorn, trener Uniona Olimpije: "V manj kot tednu dni, se spet srečamo z novomeško Krko. Na zadnji tekmi smo odigrali nezbrano in raztreseno. Zasluženo smo izgubili, saj smo dobili kar smo iskali. Nismo znali zadržati prednosti v zadnji četrtini. Preprosto, nismo bili pravi. Če želimo tokrat odnesti točke iz Novega mesta, moramo stvari urediti pri sebi. Verjamem v fante in prepričan sem, da lahko igramo precej bolje."

Brandon Jefferson, igralec Uniona Olimpije: "Na tekmi Lige ABA v Novem mestu moramo odigrati boljše kot prejšnji teden v slovenski ligi. Predvsem koncentracija mora biti na višjem nivoju. Verjamemo, da bomo prikazali boljšo predstavo."