Stožiško dogajanje ob parketu

Na zadnji tekmi v Stožicah smo lahko pozdravili novega Unionovega kavč selektorja. Izžrebanec skoraj domov nesel 5000 EUR!

Na zadnji tekmi v Stožicah smo lahko pozdravili novega Unionovega kavč selektorja, ki si je tekmo ogledal s prve vrste na udobnem fotelju, hkrati pa je bil deležen posebnega tretmaja mičnih hostes, ki so ga stregle s pijačo Pivovarne Union in čipsom San Carlo. Med četrtinami smo izmed kupcev vstopnici izžrebali že novega srečneža, ki bo iste pozornosti deležen v sredo, 14.10. od 20.30 dalje, ko Union Olimpija v Stožicah pričakuje italijanski Dolomiti Energia Trento v EuroCupu.

Med polčasom tekme smo izvedli nagradno igro Triglav met s sredine, kjer je izžrebanec skorajda domov nesel 5000 EUR! Čisto malo je manjkalo! Nagradno igro bomo seveda ponovili na naslednji tekmi v Stožicah. Pogoj za sodelovanje v žrebu je, da se pred tekmo oglasite pri hostesah na zelenem hodniku pri vhodu C1 15 in izpolnite prijavnico za žreb. Ne pozabite pokazati kupljene vstopnice! Nagradna igra poteka med polčasom vsake tekme v Stožicah, srečneža pa obvestimo po končanem žrebu.

Kot rečeno, v sredo, 14.10. ob 20.30 se v Stožicah začenja EuroCup. Paketi vstopnic in sezonska so še v prodaji. V nedeljo, 11.10. ob 21.00 se v Stožicah obeta tudi slovenski derbi Lige ABA, saj v Ljubljano prihaja novomeška Krka. Vstopnice so v prodaji!

Se vidimo v Stožicah!

Galerija