Podprimo Zmajčice na poti do Berlina!

Olimpijine Zmajčice letos sodelujejo na tekmovanju EFES Euroleague Dance Challenge 2016! Glasujte za njih!

Olimpijine Zmajčice letos sodelujejo na tekmovanju EFES Euroleague Dance Challenge 2016. Organizatorji bodo izbrali ekipo plesalk, ki bo nastopala na zaključnem turnirju četverice Evrolige v Berlinu.

Na tekmovanju se navijačice oziroma plesne skupine pomerijo v priljubljenosti med navijači, najboljše pa bodo nagrajene z nastopom na prestižnem zaključnem turnirju, kjer se pomerijo najboljši evropski košarkarski klubi.

Tekmovanje plesnih skupin poteka tako, da vse zainteresirane skupine pošljejo foto material in promocijski video, ki jih Evroliga objavi na posebni spletni strani.

Vsak posameznik lahko za svojo priljubljeno plesno ali navijaško skupino glasuje na evroligini spletni strani.

Glasujete lahko večkrat in sicer vsakih 24 ur!

Glasovanje poteka v treh delih, prvi se začne v ponedeljek, 18.1. in traja do 25.1. 2016. V prvem delu so plesne ekipe razdeljene v dve skupini, iz obeh skupin pa v naslednji krog glasovanja napredujejo zgolj štiri, ki prejmejo največ glasov. Drugi del glasovanja se začne 8.2. in traja do 15.2., v tretji krog pa odideta najboljši dve, ki se pomerita pri finalnem glasovanju od 29.2. do 7.3. 2016.

Olimpijine Zmajčice navijajo in podpirajo na naših tekmah, hkrati pa skrbijo, da navijačem med odmori nikoli ni dolgčas. Tokrat imamo vsi priložnost, da jih podpremo! Pozivamo vas, da obiščete spletno stran efesdance.euroleague.net in glasujete za najboljšo slovensko navijaško skupino! Obiščite tudi njihovo Facebook stran, kjer so še bolj natančno zapisana vsa navodila o glasovanju!

Video