Po novem letu v Stožice prihaja Igokea

Union Olimpijo v ponedeljek, 2.1. ob 21.00 v Stožicah čaka tekma 16. kroga Lige ABA. V Ljubljano prihaja Igokea.

Union Olimpijo takoj po novem letu čaka 16. krog Lige ABA. V ponedeljek, 2.1. ob 21.00 v Stožice prihaja Igokea, ki je trenutno na 6. mestu Lige ABA z zmago več kot Union Olimpija. Ljubljančani se dobro spominjajo prve tekme v Laktaših, kjer so bili prekratki za točko (73:72). Igralci in trenerski štab bodo naredili vse, da se Igokei oddolžijo za poraz in, da točki ostaneta v Ljubljani.

Nakup vstopnic za Ligo ABA lahko opravite preko naše spletne strani union.olimpija.com ali preko mojekarte.si oz. na prodajnih mestih prodajne mreže mojekarte.si.

Gašper Okorn, trener Uniona Olimpije: "Pričakujem zelo težko tekmo, kjer bodo odločale malenkosti. Na prvem srečanju z Igokeo je na koncu o zmagovalcu odločila ena žoga. Odpraviti moramo napake, ki smo jih delali na prvi tekmi, predvsem se moramo bolje vračati v obrambo, saj smo prejeli ogromno število lahkih košev. Želimo si zmage, a se zavedamo, da bomo za to morali pošteno in trdo garati na parketu. Verjamem, da bodo igralci dali vse od sebe in, da točki ostaneta v Ljubljani."

Devin Oliver, igralec Uniona Olimpije: "V kolikor želimo novo leto začeti z zmago, moramo odigrati predvsem v obrambi in skoku na visokem nivoju. Igokea je dobra ekipa, kar kaže tudi število zmag, ki so jih dosegli. Želimo si zmage in dali bomo vse od sebe, da jo dosežemo."