Narišimo nasmeh na obrazih otrok!

V soboto, 28.11. ob 17.00 uri vas vljudno vabimo, da na tekmo v Stožice prinesete kakšno igračo! Ker vsi nosimo veliko Zmajevo Srce!

V soboto, 28.11. ob 17.00 uri vas vljudno vabimo v Stožice na tekmo Lige ABA: Union Olimpija – Metalac Valjevo. Zelo veseli bomo, če boste na tekmo prinesli tudi kakšno igračo (lepo ohranjeno ali novo), sladkarijo z dolgim rokom uporabe ali šolsko potrebščino, saj boste tako lahko sodelovali v akciji Narišimo nasmeh na obrazih otrok!

Union Olimpija že tretje leto v okviru družbeno odgovornega projekta Zmajevo Srce, sodeluje z Društvom Kameleon Slovenija pri zbiranju igrač za otroke iz socialno šibkejših družin.

Ker verjamemo, da skupaj zmoremo še več, tudi letos vključujemo v projekt prav vse navijače, košarkarje Uniona Olimpije, tako člane košarkarske šole kot tekmovalnih selekcij. Skupaj bomo obdarili preko 500 otrok! Prinesenih igrač ni potrebno zavijati, samo odložite jih v označene zbirne košare v zelenem hodniku dvorane Stožice v času tekme.

Na srečanju bo poskrbljeno tudi za zabavo, vse ki pridete čaka slan in sladek prigrizek! Z nami bodo vse generacije Zmajčic, raper Zlatko, družbo Zmajčku bo tokrat delal tudi hokejska maskota Hoki.

Ker vsi nosimo veliko Zmajevo Srce!

Vljudno vabljeni!

Galerija

Video