Lepa predstava, pestro tudi ob parketu!

Uvodna zanesljiva zmaga v sezoni 2015/2016... zanimivo je bilo tudi ob parketu!

Včeraj smo v Stožicah odprli sezono 2015/2016 z zmago v 1. krogu Ligi ABA proti makedonskemu MZT Skopju 91:76. Na svoj račun so prišli vsi obiskovalci tekme, saj so poleg všečne igre Uniona Olimpije, imeli tudi pestro dogajanje ob parketu za kar smo poskrbeli v sodelovanju z našimi pokrovitelji in partnerji kluba.

Vsi navijači so ob prihodu v dvorani dobili brezplačno porcijo odličnega čipsa San Carlo, ki je številka ena v Italiji. V zelenem hodniku so lahko brezplačno preizkusili foto in make-up kotiček Imperija Studio, ki se je izkazal za odlično popestritev dogajanja predvsem med najmlajšimi navijači.

V sodelovanju z glavnim pokroviteljem kluba Pivovarno Union smo premierno razveselili prvega Unionovega Kavč Selektorja, ki je užival v super postrežbi mičnih hostes, ki so ga stregle s pijačo Pivovarne Union in čipsom San Carlo, hkrati pa je užival v dobri košarkarski predstavi iz prve vrste na udobnem Unionovem fotelju. Tekom tekme smo izmed obiskovalcev izžrebali že naslednjega srečneža!

Vse odmore so popestrile nepogrešljive Zmajčice, izjemno zanimivo pa je bilo tudi med polčasom, ko smo prvič izvedli nagradno igro Triglav met s sredine, kjer je obiskovalec skorajda že odšel domov bogatejši za 5000 EUR! Več sreče prihodnjič!

Na tekmi so nas obiskali tudi vedno dobrodošli predstavniki NK Olimpija Ljubljana in HDD Olimpija Ljubljana.

Sezonske, članstvo Moja Union Olimpija in paketi vstopnic so še vedno v prodaji na prodajnih mestih Eventima po Sloveniji in preko www.eventim.si

Vabljeni v Stožice, kjer je vedno zanimivo!

Galerija