Kmalu odprte prijave - Zmajčkov kamp 2017!

Pridružite se nam! Prijave bodo kmalu odprte! Od 18. do 22. julija bo v Stožicah potekal Zmajčkov kamp 2017!

Že četrto poletje bo Zmajčkov kamp združeval ljubitelje košarke vseh starosti. Leta 2014 se nam je pridružilo 42 otrok, naslednje leto 68, lani smo gostili že 97 mladih košarkarskih navdušencev. Letos pričakujemo še večjo udeležbo deklic in dečkov, ki že imajo nekaj košarkarskega znanja in tudi popolnih začetnikov.

Otroci z nami v času šolskih počitnic preživljajo čas z vrstniki in trenerji, se učijo ali nadgrajujejo znanje košarke, obenem pa se učijo tudi sodelovanja, prevzemanja odgovornosti za ekipo ter svoje vloge v njej za doseganje skupnega cilja. Nenazadnje na Zmajčkovem kampu skozi igro gradimo tudi prijateljske odnose, ki presegajo meje uradnega zaključka našega druženja.

Stožice postanejo tople in žive, ko jih preplavi otroški smeh in dobra volja, mogočnost glavne dvorane pa najmlajšim pričara občutek o tem, kako velika in čudovita je košarka v resnici.

Pridružite se nam! Prijave bodo kmalu odprte!

PRIJAVA
Število prostih mest: 200
Starost in spol otrok: 7 – 13 let, deklice in dečki (2004 in mlajši)

TERMIN IN LOKACIJA
Športni center Stožice, Vojkova 100, 1000 Ljubljana
Začetek: 18. julij ob 8.00
Zaključek: 22. julij ob 13.00 (zadnji dan organiziramo Dan odprtih vrat, kar pomeni, da vsi udeleženci lahko povabijo svoje prijatelje k sodelovanju v vseh aktivnostih med 8.00 in 11.00 uro)

Glavni del programa poteka med 8.00 in 15.00 uro, trenerji pa so na voljo tudi med 7.00 in 8.00 zjutraj ter med 15.00 in 16.00.

Zaključna tekma (vabljeni starši in prijatelji): 22. julij ob 11.00, ŠRC Stožice (parkiranje v garaži 5)

PROGRAM
Zmajčkov kamp je primeren za deklice in dečke. Otroke razporedimo v skupine glede na njihovo predznanje. Treningi potekajo skupinsko in individualno ter vsebujejo košarkarske, atletske in koordinacijske vaje. Obisk kopališča Vodno mesto Atlantis sredi tedna je namenjen sprostitvi in regeneraciji, medtem ko zadnji dan udeleženci svoje znanje pomerijo na zaključni tekmi.

Starši boste napredek svojih otrok lahko spremljali preko družbenega omrežja Facebook, kjer vas bomo dnevno objavljali slike dogajanja.

Za fante in punce letnika 2004 in 2005, posebno tiste z že nekaj izkušnjami, pripravljamo poseben program, s kondicijskim trenerjem in trenerjem, ki je deloval tako v slovenskih reprezentancah kot tudi na košarkarskih kampih v ZDA.

TRENERSKA EKIPA
Posamezen trener vodi manjšo skupino (7 – 9 otrok), zato se lahko vsakemu udeležencu maksimalno posveti. Obiski znanih trenerjev, profesionalnih igralcev in igralk klubov iz Evrope in NBA daje Zmajčkovemu kampu dodatno prepoznavnost in kvaliteto, otrokom pa dodaten zagon za vadbo. Gostje in trenerji z otroci delijo tudi dragocene nasvete o tem, kaj morajo storiti, da bodo uresničili zastavljene cilje.

PREHRANA
Otroci morajo zajtrkovati doma! Ob 9.30 jim ponudimo sadno malico, ob 12.00 topel obrok in ob 14.30 prigrizek. Med obroki otroci ne smejo zapuščati Zmajčkovega kampa.
Prehrano lahko prilagodimo tudi otrokom z alergijami.

OBVEZNA OPREMA
Otroci morajo biti športno oblečeni v kratke hlačke in majice ter imeti primerno obutev. Priporočamo tudi pripomočke za spenjanje daljših las.

Vsi udeleženci kot darilo prejmejo košarkarsko žogo primerne velikosti, dvobarvni košarkarski dres in flaško za vodo.

ZDRAVSTVENA OSKRBA
Lažje poškodbe (odrgnine ipd.) bomo oskrbeli na lokaciji. Za povezavo z reševalci bomo zadolžili sodelavca, ki bo v primeru poškodb udeleženca tudi odpeljal v bližnji zdravstveni dom.

Vsak od udeležencev mora imeti s seboj potrjeno zdravstveno izkaznico.
Vadba na kampu je na lastno odgovornost.

CENA
120 EUR za plačila do 31.5.2017
130 EUR za kasnejše prijave (zadnji dan prijav 1.7.2017)