Kadeti v Valjevo na tradicionalni mednarodni turnir za fante U17

Kadetska ekipa Petrol Olimpije bo med petkom in nedeljo sodelovala na močnem mednarodnem turnirju v srbskem mestu Valjevo. V petek ob 19.30 se bodo Ljubljančani pomerili z Budućnostjo VOLI.

Mladi Zmajčki (U17) se bodo v petek v skupinskem delu ob 19.30 pomerili z vrstniki iz Budućnosti VOLI. V skupini A bodo nastopale tudi ekipe Cibone in Mege Bemax. V soboto in nedeljo bodo sledile še tekme za razvrstitev.

Ekipa, ki jo vodi glavni trener Andrej Podvršnik, je že sklenila svoje nastope v tretjem delu državnega prvenstva, s sedmimi zmagami in tremi porazi pa so ljubljanski košarkarji na vrhu lestvice skupine 1A, s tem pa že uvrščeni na finalni turnir osmerice.

IZJAVA PRED TURNIRJEM:

Andrej Podvršnik, glavni trener Petrol Olimpije:
»Na turnir v Valjevo se odpravljamo z namenom, da še dvignemo raven igre pred zaključnim turnirjem, ki nas čaka čez dva tedna. Glede na prikazano na zadnjih nekaj tekmah, vem, da so fantje tega sposobni, zato z optimizmom pričakujemo turnir v Srbiji in pa zaključni turnir v domačem prvenstvu, ki smo se ga izborili s prvim mestom. Za nekatere košarkarje bo to zagotovo dobrodošla izkušnja, saj jim primanjkuje takšnih tekem v domačem prvenstvu.«

MEDNARODNI TURNIR (VALJEVO, SRBIJA; 22.-24. MAREC 2019)

SKUPINA A

Hala Sportova (Valjevo, Srbija), petek, 22. marec, ob 19.30:
BUDUĆNOST VOLI – PETROL OLIMPIJA

Hala Sportova (Valjevo, Srbija), sobota, 23. marec:
Tekme za razvrstitev

Hala Sportova (Valjevo, Srbija), nedelja, 24. marec:
Tekme za razvrstitev